Zikkă Piciulikk

Mesaje: 399 Ani: 13 Localizare: langa Caracal, la coltzu cu Posta Stare de spirit: zbanghie
 | Subiect: Diversuri... - orce mea placut si am pozat... IO (adikk TU, sa intelege) - Mier 7 Iul 2010 - 15:25 | |
| adica, cam asea:  "Lupu paznikk la... oitz" ... cum e Mitzukki la... Cipikk |
|
Vizitato Vizitator
 | |
Vizitato Vizitator
 | Subiect: Re: Diversuri... - orce mea placut si am pozat... IO (adikk TU, sa intelege) - Dum 18 Iul 2010 - 13:27 | |
|  norii din Busteni |
|
Vizitato Vizitator
 | Subiect: Re: Diversuri... - orce mea placut si am pozat... IO (adikk TU, sa intelege) - Dum 18 Iul 2010 - 13:29 | |
| |
|
anablue_bcn Mucea

Mesaje: 88 Ani: 47 Localizare: barcelona... da´mai incolo,acu´s in vacacíones Stare de spirit: depinde... cu cine ma joc
 | Subiect: Re: Diversuri... - orce mea placut si am pozat... IO (adikk TU, sa intelege) - Dum 18 Iul 2010 - 16:14 | |
|  paseo del mar,in amurg(barcelona) |
|
anablue_bcn Mucea

Mesaje: 88 Ani: 47 Localizare: barcelona... da´mai incolo,acu´s in vacacíones Stare de spirit: depinde... cu cine ma joc
 | Subiect: bcn Dum 18 Iul 2010 - 16:28 | |
| |
|
anablue_bcn Mucea

| Subiect: Re: Diversuri... - orce mea placut si am pozat... IO (adikk TU, sa intelege) - Dum 18 Iul 2010 - 16:33 | |
|  paseo del mar(15/06/2010) |
|